Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
05:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Звітує управління гуманітарного розвитку облдержадміністрації

2 березня у Дніпропетровському обласному інституті післядипломної освіти розпочав свою роботу міжнародний науково-практичний семінар на тему “Прикладна освіта: філософія та перспективи впровадження на Дніпропетровщині”. Його основною метою є впровадження прогресивного досвіду педагогічної роботи. Учасниками цього заходу, організованого управлінням освіти і науки облдержадміністрації, стали вчителі початкових класів з України, Росії та Білорусі. Семінар продовжить свою роботу до 5 березня.

Цього ж дня в Обласному центрі науково-технічної творчості та інформаційних технологій відбулось засідання методичної ради директорів станцій юних техніків та центрів науково-технічної творчості учнівської молоді. Учасники заходу розглядали тему “Впровадження методик та нових технологій в практику діяльності позашкільного закладу”, яка на сьогоднішній день стала пріоритетною в роботі цих освітніх установ. У ході засідання присутні мали змогу поділитися досвідом роботи, представити свої розробки, методичні рекомендації та зразки моделей, над якими працюють установи. Важливі події відбулися також у сфері фізичної культури та спорту. Визначені переможці відкритої першості області з дзюдо, яка пройшла 26-27 лютого 2005р. у спорткомплексі “Метеор”. У змаганнях взяли участь 102 молодих спортсменів з Дніпропетровської та Запорізької областей.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте