Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі концерт класичної музики на площі Шевченка зібрав тисячі глядачів

|«« «« »» »»|

Концерт класичної музики на площі Шевченка стає доброю традицією у Дніпрі.

Цієї суботи, у День міста, поціновувачі займали місця за кілька годин до початку заходу. На сцені виступили видатні оперні солісти, перші номери світової класичної оперної музики.

«Для постіндустріального промислового міста така велика кількість прихильників класичної музики важлива і знакова», – сказав мер Дніпра Борис Філатов.
Популярні твори класичної музики виконав Дніпропетровський симфонічний оркестр «The Festival».
«Кармен – сюїта» Бізе–Щедріна зіграв об’єднаний оркестр «СХІД-ЗАХІД» у складі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» та Дніпропетровського камерного оркестру «Пори року». «Це дійсно свято для Дніпра і свято для поціновувачів класичної музики. Такі концерти бувають не кожен раз — навіть у європейських столицях. Чудова сцена, звук — усе це створює враження європейського міста, європейського свята. Це і є культура міста», — сказав художній керівник і диригент Дніпропетровського камерного оркестру «Пори року», народний артист України Дмитро Логвин.
На дніпровській сцені просто неба також виступили хедлайнер європейських фестивалів, лауреат премії «Греммі», латвійський кросовер-класик гурт «DAGAMBA».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днiпрянин  (12.09.21 10:27): Шикарний концерт! Справжня його зірка - Дмитро Логвін! Дякую організаторам цього неперевершеного концерту! Відповісти | З цитатою
Звук понравился.  (12.09.21 03:45): По сравнению с хрипами, скрипами и завываниями на набережной.
Симфонический оркестр на летней площадке это шикарно. Спасибо исполнителям и организаторам.
Відповісти | З цитатою
Для лицевых комментаторов  (11.09.21 21:31): Давайте сразу определимся.и разберемся ..как тут с лицами обстоят дела ? Добрые ,недобрые.сельские,городские почти миллионника ,или с 90 тых годов ещё лица..?.какие будут варианты? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті