Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Для майже 192 тисяч домогосподарств області автоматично перепризначать субсидію на опалювальний сезон

Для майже 192 тисяч домогосподарств області автоматично перепризначать субсидію на опалювальний сезон

Держдопомогу на оплату житлово-комунальних послуг перепризначать для майже 192 тис домогосподарств області. Субсидію людям виплачуватимуть виключно грошима до кінця опалювального сезону 2021-2022.

Майже усім, хто отримував субсидію у минулому опалювальному сезоні, автоматично її призначать й у нинішньому. Без особистого звернення та заяви. Кошти або надходитимуть на банківську картку, або їх приноситимуть поштарі.

Вона додала, що є три категорії, кому потрібно переоформити субсидію. Найперше це ті, хто отримував допомогу у безготівковій формі. Оновлені заяву й декларацію про доходи також необхідно подавати, якщо в оселі фактично проживає менше людей, ніж зареєстровано. А ще людям, які орендують житло.

Документи можна надати поштою. Або онлайн – через спеціальний електронний сервіс на сайті Мінсоцполітики. Також як варіант – звернутися до органів соцзахисту, Центру надання адмінпослуг чи тергромад.

Розраховувати на субсидію не варто тим, хто має більш ніж 1 автівку «молодше» 15 років. А ще власникам двох та більше квартир або будинків. Людям, які за останній рік зробили покупку на понад 50 тис грн. Або ж мають понад 100 тис грн на депозитному рахунку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


cahbe  (29.09.21 13:24): Рассчитывать на субсидию не стоит тем, кто имеет более 1 машины «моложе» 15 лет. А еще владельцам двух и более квартир или домов. Людям, которые за последний год сделали покупку более чем на 50 тысяч грн. Или же имеют более 100 тысяч грн на депозитном счете. (с)
Отсюда выходит что под субсидию попадает 90% украинцев, а получает всего 10% остальные 80 это такой недосреднийкласс?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті