Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
16:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Днепропетровщине прошел конкурс олимпийских рисунков

На Днепропетровщине прошел конкурс олимпийских рисунков

Работы посвящались Зимним Олимпийским играм-2022, до старта которых осталось всего 9 дней.

Напомним, что зимняя Олимпиада-2022 стартует в Пекине, и на ней нашу область представят пара фигуристов из Днепра София Голиченко и Артем Даренский, а также мастер скелетона Владислав Гераскевич из Никополя.

Как сообщает Днепропетровское областное отделение НОК Украины, на Никопольщине прошел и посвященный Играм конкурс рисунков на олимпийскую тематику:

«На Нікопольщині пройшов конкурс малюнків "Назустріч Олімпійським іграм у Пекіні-2022".

Вже якихось 9 днів відділяють увесь світ і Україну зокрема від старту XXIV зимової Олімпіади у Пекіні-2022. До цієї події Відділення НОК України організувало й провело низку заходів.

Одним з таких став конкурс малюнків на олімпійську тематику під гаслом "На зустріч Олімпійським іграм у Пекіні-2022", що пройшов у Червоногригорівській ОТГ Нікопольського району Дніпропетровщини. Загалом, у конкурсі взяли участь всі п'ять шкіл громади. Серед яких дві школи олімпійської освіти - Кам'янська та Придніпровська. До комісії надійшло близько 120 робіт, в яких учні разом з батьками долучились до пропаганди прийдешньої Олімпіади та здорового способу життя.

В результаті переможцями були визнані 13 найкращих робіт від учасників, з цих переможних творчі робіт буде створено коллаж та виготовлено банер, який на час проведення головного зимового старту чотириріччя стане прикрасою знов збудованого у громаді красеню-стадіону у селі Придніпровське.

Таким чином, школярі нікопольщини висловили повагу нашим олімпійцям, підтримали їх напередодні Ігор і побажали гарного виступу! А особливо - представнику СК "Електрометалург" Нікопольського заводу феросплавів (директор - член НОК України Володимир Куцін) скелетоністу Владиславу Гераскевичу».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте