Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Малозабезпечені жителі Дніпропетровщини можуть скористатися державною програмою підтримки «Рука допомоги»

Малозабезпечені жителі Дніпропетровщини можуть скористатися державною програмою підтримки «Рука допомоги»

Мешканці Дніпропетровщини можуть скористатися соціальною програмою підтримки «Рука допомоги». Вона для людей з категорії безробітних та малозабезпечених. Держава готова виділити їм кошти на започаткування власного бізнесу. Про повідомили в облдержадміністрації.

«Програма, яка була пілотним проєктом – запрацювала по всій Україні. Держава простягає «Руку допомогу» тим, хто цього потребує. Головна мета – створити робочі місця та отримати нових платників податків», – розповіла директорка департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Олена Кришень.

Максимальний розмір грошової допомоги, яку можна отримати – майже 100 тис грн.

Кошти виділяються з держбюджету, виключно на власну справу. Вони не видаються на руки – їх можна витрачати лише на обладнання, матеріали чи оплату рахунків.

Через три роки підприємницької діяльності допомогу потрібно буде повернути. Але без відсотків. Більше того, сума буде меншою. Від неї віднімуть сплачені податки та єдиний соціальний внесок.

А якщо новоспечений бізнесмен працевлаштує ще двох людей за направленням центру зайнятості – повертати допомогу державі взагалі не потрібно.

Для участі у програмі малозабезпеченим варто звертатися до центру зайнятості, де вони стоять на обліку як безробітні. Там написати заяву, надати довідку про відсутність судимостей та презентувати бізнес-план.

Деталі – за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.


нога непомоши  (05.02.22 12:04): Руки эти уже давно по карманам шарят. Відповісти | З цитатою
555  (04.02.22 21:46): Чтобы дело открыть, надо всё же мало-мальски в этом шарить и определённый склад характера и мышления иметь, ну и наглость нужна само собой. А такие в центры занятости на учёт не становятся. Вывод - банальная показуха, а не реальная помощь пересичному. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті