Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
03:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Інтерпайп» забезпечив військових Дніпропетровщини запчастинами на 1,3 мільйони гривень

«Інтерпайп» забезпечив військових Дніпропетровщини запчастинами на 1,3 мільйони гривень

Промисловці з компанії “Інтерпайп” продовжують підтримувати Збройні сили України. Протягом минулого тижня компанія передала бригадам із Дніпропетровської області запчастини для ремонту вантажної техніки вартістю майже 1,3 мільйони гривень.

Шини, акумулятори та додаткові інструменти - одні з головних запитів українських захисників. “Техніка постійно потрапляє під обстріли, колеса “січуть” осколки снарядів, а акумулятори в польових умовах доводиться часто міняти”, - кажуть військові, що приїхали за необхідним прямо з передової.

“Ми були здивовані, коли ще на початку війни наші захисники розповіли, що багато волонтерів допомагають тепловізорами та іншою технікою, але автозапчастини для них не менш важливі - вони дозволяють забезпечувати воїнів на передовій. Відтоді компанія регулярно допомагає із запчастинами та інструментами. Остання партія - стала однією з найбільших. Усього військовим передали 80 шин та понад 30 акумуляторів”, - розповідає директорка з комунікацій “Інтерпайп” Людмила Новак.
Компанія Інтерпайп за підтримки Віктора Пінчука системно допомагає військовим Дніпропетровщини, які зараз боронять Україну. В цілому, на допомогу армії та цивільному населенню вже спрямували понад 25 мільйонів доларів.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте