Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
09:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тонкощі охорони заміських будинків

Тонкощі охорони заміських будинків

Згідно з опитуваннями жителів і статистичними даними саме власники заміських будинків найчастіше стикаються зі спробами проникнення всередину для розкрадання цінного майна.

Але навіть найміцніші замки не завжди здатні запобігти спробі проникнення. Саме тому рекомендують комплексний підхід — монтаж сигналізації, системи відеоспостереження та датчики руху. Подібна охорона приватного будинку актуальна в тому числі і для тих, хто рідко відвідує своє житло. 

Особливості та переваги подібного підходу

Сигналізація включає комплекс спеціальних приладів, які підключаються до головного блоку в офісі охоронної служби. Не варто думати, що установка подібного комплекту це дорого. У компанії охоронної служби ви можете підібрати відповідний варіант саме під ваші вимоги або навіть оформити оренду обладнання на певний термін, навіть на кілька тижнів або місяців. Охорона заміського будинку передбачає цілий комплекс:

  • захист від проникнення шляхом монтажу датчиків руху і злому вікон, дверей;

  • фіксація на відео і аудіо проникнення в будинок;

  • налаштування сповіщувачів загоряння, затоплення, витоку газу. 

Більш чітко підібрати комплект допоможе співробітник Ohholding. Під час консультації спеціаліст підбере найбільш коректний варіант та навіть допоможе його підключити. При необхідності надається сервісне обслуговування пристроїв. 

Переваги співпраці з охоронною фірмою

Укладений договір з компанією дозволяє захистити від протиправних дій ваше цінне майно, будинок, машину. Ви зможете вибрати автономний або комплексний тип захисту. У першому випадку оповіщення отримує власник квартири і уповноважені співробітники охорони. Купивши комплексний тип захисту, в разі проникнення в будинок оповіщення отримує група швидкого реагування. Подібні пункти працюють не тільки в Києві, а й у великих містах України, досить тільки включити в договір відповідний пункт.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте