Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі за програмою співфінансування розпочали підготовку до опалювального сезону

У Дніпрі за програмою співфінансування розпочали підготовку до опалювального сезону

У Дніпрі продовжують втілювати проєкти за програмою співфінансування ОСББ.

Цьогоріч у звʼязку з воєнним станом перелік робіт звузився, ремонти проводять лише аварійного характеру. Спочатку це були сантехсистеми, електромережі, ліфтове обладнання та м'яка покрівля, зараз же в ОСББ взялись за підготовку до опалювального сезону.

«В ОСББ «Суворова» ми завершуємо роботи всередині і починаємо ремонт міжпанельних швів, герметизацію, що дуже важливо перед опалювальним сезоном. Додали ще роботи з вимощення навколо будинку. Це вартісний проєкт, але важливий для кожного будинку – нове вимощення захищає від підтоплення ґрунтовими водами», – посадовець міськради Владислав Макарець.
Зі свого боку співвласниця ОСББ «Суворова» Ірина Покатиленко додала:
«Ми з мешканцями активно беремо участь у різних міських та обласних програмах для співвласників багатоквартирних будинків. Попри війну ми знайшли сили та кошти реалізувати проєкт».
Наразі ОСББ мають шанс подати заявки на програму співфінансування на 2023 рік. Прийматимуться вони до 30 вересня на сайті http://osbb.dniprorada.gov.ua.



Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (17.08.22 18:40): "нове вимощення захищає від підтоплення ґрунтовими водами», – посадовець міськради Владислав Макарець"

что-что, простите? от грунтовых вод? Владислав Макарець в курсе, что грунтовые воды так называются потому, что они в земле? Отмостка спасает от дождевых вод. Вот и специалисты... стыд да и только
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті