Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
15:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оновили дах та поклали новий асфальт: благодійники допомогли лікарні у Дніпрі

 Оновили дах та поклали новий асфальт: благодійники допомогли лікарні у Дніпрі

В одному з медичних закладів Дніпра повністю оновили дах у гаражних боксах. Це було одним з першочергових питань, адже у цих боксах паркуються швидкі.

«Старий дах повністю протікав, у такі приміщення ставити автомобілі не можна. Тим паче, що у нас машини нові, сучасні. Тепер за транспорт можна не хвилюватися», – розповів керівник медзакладу.
Ініціатива стала можливою завдяки співпраці Дніпропетровської обласної ради зі спонсорами, волонтерами та представниками соціально відповідального бізнесу. Також в медичному закладі відремонтували дорожнє покриття при в‘їзді.

«Раніше швидким доводилося заїжджати у лікарню по ямам та вибоїнам. Це дуже погано, адже вібрації та різкі рухи шкодять пацієнтам. Тепер тут рівна дорога. За це ми вдячні нашим активним підприємцям. Людям, які не лише залишились в Україні працювати, але й усім можливим допомагають і військовим, і переселенцям, і медикам», – зазначила Аріна Пустова, депутатка обласної ради та голова постійної комісії з питань здоров‘я, дитинства та материнства й радниця голови ДОР.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Погонщик красного КТМ_а  (18.08.22 08:49): Очень информативные и содержательные фотографии.
Побольше бы таких!!
*
У нас есть такие приборы, но мы вам о них не расскажем!! (с)
Відповісти | З цитатою
:)  (17.08.22 22:20): почему побоялись сделать обзорные снимки? что скрываем? автомобили глав-врача и его свиты? Причем так шифровались, что даже не написали на какое учреждение были выделены деньги :)
А крикунам "Филатов никак не нажрется", - читаем внимательно: речь об облсовете, который в компетенции Шмыгаля и Зеленского
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті