Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сьогодні ДраміКом запрошує на незвичайне дійство

Сьогодні ДраміКом запрошує на незвичайне дійство

У цьому театрі Дніпра відновить роботу знамените кафе «Автограф», у якому сьогодні, 15 вересня о 18.00, розпочнеться театральний вечір у новому та незвичайному форматі.

Розповідаючи про підготовку ДраміКому до нового сезону, Міський сайт повідомляв і про перспективу відновлення роботи театрального кафе «Автограф». А також про те, що в ньому проводитимуться незвичайні та цікаві творчі вечори.

Сьогодні, 15 вересня, такий вечір якраз і відбудеться у театрі. На ньому будуть авторська читка нової вистави «Вихід», спілкування з акторами та автограф-сесія.

Докладніше про це в ДраміКом розповідають наступне:

« «АВТОГРАФ» знову ВІДКРИТИЙ!

На вас чекають: заслужена артистка України ІЛОНА СОЛЯНИК і актор АНАТОЛІЙ КОРОЛЬОВ.

 Вже в цей четвер, 15 вересня, о 18:00, відбудеться нова акторська читка “ВИХІД”- за п’єсою сучасного українського драматурга Сергія Марена “АЛЛО”.

Одразу хочемо вас попередити, що підготували цілу низку приємних сюрпризів! Почнемо з того, що ця п’єса буде ставитися вперше і ми раді бути тим театром, який взявся за цей матеріал. Не менш цікавим буде і акторський склад. У виставі всього дві ролі і обидві головні.

Дозвольте представити наш зірковий тандем:

ІЛОНА СОЛЯНИК - заслужена артистка України

Так-так, саме вона! Улюблениця наших глядачів. Актриса, для якої наша сцена – рідний дім. Витончена, талановита і неповторна. Вона постане перед вами в неочікуваній ролі відвертої мрійниці, що рятує світ. Зазначимо, що ви зможете поставити їй свої запитання після читки. Це ваш шанс!

АНАТОЛІЙ КОРОЛЬОВ. Він приєднався до нашої творчої родини нещодавно. Харизматичний і неординарний, має чим здивувати вас. Зазначимо, що ця читка буде дебютом для нього. Не проґавте – це буде цікаво!

Якщо ви думаєте, що це все – ви помиляєтеся!

Спеціальний гість! На акторській читці буде присутній і автор п’єси, Сергій Марен. Він з радістю розкриє секрети того, як створювався цей шедевр!

Поспішайте до нас за враженнями!

Останні квитки тут: https://dramicom.dp.ua/afisha/vyhid/».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті