Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі спіймали п’яного водія позбавленого прав

У Дніпрі спіймали п’яного водія позбавленого прав

Сьогодні вдень, 11 листопада, під час патрулювання Новокодацького району міста правоохоронці Дніпра зупинили «Chevrolet AVEO» з нетверезим водієм.

Чоловік 1985 року народження мав всі ознаки наркотичного сп'яніння, проте від проходження медичного огляду та складання відповідного тесту відмовився.

Згодом з’ясувалося, що порушник був позбавлений права керування транспортним засобом за рішенням суду.

На чоловіка складено протоколи за ч. 3 ст. 130 КУпАП та за ч. 4 ст. 126 КУпАП. Йому загрожує штраф у розмірі 20 400 грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


???  (12.11.22 10:35): Авто - тот же АК-47, с магазином, патрон в патроннике, снят предохраниль и палец на спусковом крючке. малейшее неосторожное движение, "испуг-резкое движение, оступился, подвернулась неожиданно нога и : непроизвольная стрельба. Может и очередью. А значит пострадают невинные люди. Вывод: под градусом. наркотиками и ...: конфискация авто + НАВЕЧНО лишать права упр. мехтранспортом. Включая дырчик-мопед. и плюс тюрага - 1 год. А если жертва погиб или инвалид 1 или 2-гр. -высшая мера. А если 3 гр. или хроник-оплачивать пострадавшему нпособие. При этом минимум 5 лет тюрьмы.. Имхо. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті