Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі фахівці ДСНС посилили інформаційно-роз’яснювальну роботу

У Дніпрі фахівці ДСНС посилили інформаційно-роз’яснювальну роботу

13-го лютого фахівці відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України Дніпропетровській області посилили інформаційно-роз’яснювальну роботу на території обласного центру Дніпропетровщини.

Так, на території автовокзалу провели бесіди інформаційно-роз’яснювального характеру з громадянами на тему: «Дії при виявленні вибухонебезпечних предметів у громадському транспорті», розповідаючи, що злочинці, як правило, поміщають вибухівки в звичайні портфелі, сумки, банки, пакети і потім, ніби випадково, залишають у багатолюдних місцях. У такому разі важко відрізнити сумку з вибухівкою від такої ж сумки, дійсно забутої розсіяним пасажиром у трамваї, тролейбусі або автобусі. Часто такі міни – пастки мають досить привабливий вигляд.

В цей же час інспектори провели онлайн урок зі школярами, розповідаючи чим займається Служба порятунку «101», як та коли потрібно викликати на допомогу. Школярі дізналися як діяти під час пожежі, та що таке вибухонебезпечні предмети.

Також, містом проводилися рейдові відпрацювання вулиць, найбільш уражених пожежами, надзвичайники розповідали яких правил варто дотримуватися щоб звести до мінімуму ризик виникнення займань у помешканнях.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті