Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі одиноким пенсіонерам допомагають оформити грошову допомогу від ООН

У Дніпрі одиноким пенсіонерам допомагають оформити грошову допомогу від ООН

Де та як отримати у Дніпрі.

У Дніпрі одинокі громадяни поважного віку, які обслуговуються у міському територіальному центрі та мають пенсію нижчу за 3 500 грн, можуть отримати грошову допомогу від продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй. Йдеться про виплату за 3 місяці 6 660 грн (2 220 на місяць). В управліннях соціального захисту населення міської ради допомагають оформити згадану допомогу і видають для цього спеціальні токени (QR-коди).

«Видаємо людям токени і реєструємо їх в системі для отримання грошової допомоги. Зокрема, вводимо код доступу, зазначений у токені, та заповнюємо форму від імені отримувача, оскільки це категорія осіб, переважна більшість яких не мають навичок користування комп’ютером або не мають смартфонів. Після надсилання форми отримувачу автоматично надходить смс-повідомлення із ID-кодом його заявки. Як тільки буде проведено платіж, отримувачу надійде смс-повідомлення із кодом переказу та деталями щодо зняття готівки. Отримувач може зняти її у відділеннях «Приватбанку», «Ощадбанку», а також у відділеннях «Нової пошти» та «Укрпошти» або оформити переказ на власний банківський рахунок», — розповіла начальниця відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальної допомоги та компенсацій Чечелівського району Правобережного управління соціального захисту населення міської ради Ганна Коваленко.
Вона також додала:
«Для згаданої реєстрації необхідні такі документи, як паспорт та ідентифікаційний номер, а також мобільний телефон. Відповідно до наданих терцентром списків, проінформували 2 176 осіб щодо можливості отримати грошову допомогу, більшості з них уже видані токени».

Дніпрянка Ніна Колісник прийшла до управління соціального захисту, аби зареєструватися на отримання грошової допомоги:

«Для мене це суттєва сума, адже пенсія зовсім невелика, і передусім намагаюсь сплатити комунальні послуги, щоб не було боргів. Вдячна працівникам управління соцзахисту, що так швидко допомогли оформити заявку на отримання коштів. Це дуже зручно».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Людмила  (22.02.23 23:24): А если я не ходячая,как мне подать заявку??? Відповісти | З цитатою
мда...  (21.02.23 17:49): счастливая старость великая вещь. Відповісти | З цитатою
Вася  (21.02.23 15:32): Почему всем пенсионерам не дают денег? И другим людям? У людей работы нет, как выживать? Відповісти | З цитатою
сергей  (21.02.23 15:15): Одинокие пенсионеры-это те, кто живёт один, без жены(мужа) и детей? Или муж и жена без детей-тоже одинокие? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті