Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ремонти у парках, утримання бетонної захисної споруди: інспекційний обʼїзд чергового по місту

|«« «« »» »»|

Покращувати благоустрій, інфраструктуру парків, скверів, зелених зон у Дніпрі. Таке доручення профільному департаменту мерії дав міський голова Борис Філатов.

Першого червня виконувач обов’язків директора департаменту парків та рекреації міської ради Володимир Чорний перевірив виконання доручення мера, відвідавши низку паркових локацій. Першою — парк ім. Писаржевського, де ремонтують ергономічні лави.

Ремонтні бригади зачищають, шпаклюють, ґрунтують та фарбують бетонні поверхні парапетів.

«Якнайшвидше плануємо виконати ці роботи, аби мешканцям було зручно тут відпочивати. У цілому залишився задоволений інспекцією територією парку. Видно, як добросовісно тут підтримують чистоту, порядок», — підкреслив Володимир Чорний.

За словами керівника дільниці № 2 КП «Міська інфраструктура» Володимира Атамася, одна з основних вимог їхнього комунального підприємства — забезпечення чистоти й охайності у парку. Ці роботи проводять щодня незалежно від погоди.

Місцева мешканка Діна Борисівна розповідає: «Чи не щодня відпочиваю у цьому парку. Так тут гарно. Видно, що усе робиться для людей. Приємні враження від такого догляду».

Також під час інспекційного обʼїзду черговий по місту відвідав парк ім. Т. Г. Шевченка, де ремонтують асфальтове покриття. Ці роботи проводяться на ділянці від центральної колонади до колишнього ресторану «Маяк». Загальна площа ремонту — близько 360 квадратних метрів.

«Роботи поводяться до відповідного плану, технологічних карт. Водночас просимо мешканців з розумінням поставитися до ремонту асфальту і перепрошуємо за тимчасові незручності», — підкреслив Володимир Чорний.

Водночас начальник технічного відділу КП «Міська інфраструктурна» Андрій Гаркавенко розповів: «Фрезеруємо старе асфальтове покриття у парку. Паралельно ремонтуємо зливову каналізацію. Роботи плануємо закінчити за тиждень».

А ще цього дня черговий по місту проінспектував у парку Шевченка утримання бетонної захисної мобільної споруди, де люди можуть перебувати під час повітряної тривоги.

«Перевіривши таке укриття, пересвідчився в його охайності. За цією бетонною спорудою доглядають працівники КП «Міська інфраструктура». Тут щодня прибирають. Тому закликаємо відвідувачів парку не нехтувати сигналами повітряної тривоги і проходити до цієї захисної споруди. Безпека сьогодні — перед усього», — додав Володимир Чорний.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кушнир Толик Николаевич  (01.06.23 17:06): Это парк Кирова,возле врз? Відповісти | З цитатою
Горожанин  (01.06.23 15:59): А если бы сразу сделали хорошо лавочки в Писаржевского, то не надо с таким пафосом ремонтировать. Там краска с бетона сошла после первого снега. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті