Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
13:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Перемозі у районі бульвару Слави замінюють великий колектор на новий

|«« «« »» »»|

Ремонтують, замінюють, очищують. Такі роботи щодня виконують комунальники на дощоприймачах, у колодязях та колекторах.

Місто під час аномальних дощів не має бути затопленим – це одне із головних завдань мера Бориса Філатова. З початку року у Дніпрі комунальники вже відремонтували 545 дощоприймачів, 135 колодязів та 720 метрів колекторів, а прочистили 3 160 дощоприймачів, 468 колодязів та 19 500 погонних метрів колекторів.

Зараз на ж/м Перемога у районі бульвару Слави замінюють великий колектор на новий. Він відводить воду з ж/м Перемога-4, 5, просп. Героїв, бульвару Слави та інших прилеглих вулиць аж до самого ж/м Сокіл.

Після рясних дощів тут накопичується великий обсяг води, яка не може швидко дістатися річки. Бо наявний колектор будували ще за радянських часів і він має малий діаметр. Тож не здатен пропускати одразу такий напір води, через те підтоплює двори. Окрім цього, сам колектор був у жахливому стані та потребував ремонту.

«Новий колектор буде в 10 разів більший за старий, таким чином він забезпечить надійне водовідведення з ж/м Перемога. Тож цей масив більше не буде потерпати від підтоплень під час рясних дощів. Роботи ми розпочали у травні і плануємо фінішувати наприкінці цього року. На даній ділянці, яка наразі огороджена, роботи планується виконати до кінця липня. Далі будемо просуватись у бік Набережної Перемоги», – зазначив заступник начальника КП «УРЕА» ДМР Михайло Ступак.

«Загалом буде відремонтовано 195 метрів колектора. Він має прямокутну форму з параметрами 5,5 на 2 метри. Це дозволить розвантажити колектори під час злив та забезпечити максимально надійне водовідведення», – уточнює заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Олексій Самілик, який 26 червня є черговим по місту.

Gorod.dp.ua на Facebook.


а что случилось?  (26.06.23 18:51): где те г..ны, которые блокировали работы по замене коллектора и подстрекали жителей Победы на нарушения общественного порядка? морды начистили или просто объяснили, что посадят? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті