Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська компанія потрапила до списку FORBES

Дніпровська компанія потрапила до списку FORBES

Майстри світла з фірми «Експолайт» цим журналом включені до списку найперспективніших компаній України.

Міський сайт регулярно розповідає про нові ідеї та проекти цієї фірми. Навіть під час Великої війни вона не знижує своєї активності, реалізуючи найцікавіші проекти в нашій країні та за кордоном. А також активно займається волонтерською діяльністю, допомагаючи нашим захисникам.

І ось – чергове міжнародне визнання, про яке розповів арт-директор фірми «Експолайт» Микола Каблука:

«ПОТРАПИЛИ У СПИСОК FORBES — 250 НАЙПЕРСПЕКТИВНІШИХ КОМПАНІЙ УКРАЇНИ

Пишаємося, що в Україні багато бізнесів, які навіть під час війни трансформуються і успішно розвиваються, йдуть вперед і підтримують ЗСУ.

Відомий підприємницький журнал Forbes створив список компаній малого та середнього бізнесу, які, на думку журі, очолять відновлення країни після перемоги.

Для нас це дуже почесно, що Forbes включили нас у цей список, і що ми маємо змогу бути поруч з крутими компаніями, які асоціюються з оновленням України та заточені під конкурентний бізнес світового рівня.

Ми пишаємося жити і працювати в Україні та нести світло по всьому світу, з гордістю та повагою показувати Україну, як креативну, творчу та сміливу країну. Ми за те, щоб нести світло у всіх сенсах. Наша робота в меншій мірі - про гроші, в значному ступені — про розуміння та відчуття що важливіше у життя, і як транслювати це, як пробуджувати в людях більше свідомості, емоцій та любові до своєї країни.

Поки є час та сили ми будемо ділитися з людьми світлом. Бо світло не зупинити!

Дякуємо Forbes Ukraine та всім тим, хто тримається, не зламався, крокує вперед у майбутнє та дає надію та підтримку іншим. Ми дуже цінуємо бути серед вас».

Фото зі сторінки Миколи Каблуки



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті