Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
18:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Двері міжкімнатні – логічне доповнення дизайну інтер'єру

Двері міжкімнатні – логічне доповнення дизайну інтер'єру

Незалежно від планування квартири, офісу та навіть виробничого об'єкта, простір треба розділяти. Для цього використовуються двері міжкімнатні в різному виконанні, до того ж вони можуть стати відмінним доповненням в оформленні дизайну інтер'єру, дотримуючись загальної стилістики. Заздалегідь потрібно підібрати оптимальний варіант дверей, враховуючи стиль, матеріал та фурнітуру.

Мережа магазинів "Маркет Двері" може запропонувати великий вибір рішень. Запропоновано близько 5000 моделей на вибір, а також 1000 моделей вхідних дверей. Є можливість відправитися до Києва або області, де можна відвідати магазини для вибору. При покупці через сайт діє доставка містами України з гарантією надійної упаковки.

Конструкція дверей

За цим параметром міжкімнатні двері поділяються на такі категорії:

  1. Щитові. Найпростіші та бюджетні варіанти. Особливість таких дверей у тому, що вони представлені у вигляді рами, а всередині використовуються листи МДФ. Іноді поверхня ламінується, щоб надати їй певного стилю та дизайну;
  2. Фрезеровані. Такі ж щитові двері, але вони трохи вдосконалені, щоб забезпечити декоративний ефект. Невеликі заглиблення створюють належний ефект;
  3. Збірні. Обов'язково є вставки, які найчастіше виготовляються із дерева;
  4. Погонажні. Конструкції дверей, де несучі функції виконую вставки зі скла. Це дуже цікаве візуальне рішення, до того ж біля дверей створюється додаткова міцність;
  5. Фільончасті. Крім рами та обв'язок біля дверей буде набір фільонок. Цікаве рішення для створення привабливого дизайну.

Виробники використовують різні варіації матеріалів, включаючи масив дерева, МДВ, ДВП та ДСП. Також в окремих категоріях дверей використовують скло.

Комплектація конструкції

Крім дверного полотна є багато додаткових компонентів. До них входять наличники, короб і при необхідності добір, що застосовуються в ситуаціях, якщо дверний отвір набагато ширший за сам короб. Завдяки таким планкам відбувається розширення коробки до потрібних параметрів.

По бічному периметру дуже часто встановлюють ущільнювач, що гарантує щільне прилягання полотна, а також створює безшумне відчинення та закривання дверей. Внизу за бажанням можна встановити поріг, але він рідко використовується, тому що між кімнатами полотно підлоги єдине. Ефективну та надійну роботу будь-яких дверей повинні забезпечувати замки, ручки, ланцюжки, шпінгалети та багато інших компонентів.

https://www.youtube.com/channel/UCroAsVZISk1qtF658R-cxWA/videos

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте