Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники провели профілактичну роботу стосовно безпечної поведінки на воді

У Дніпрі рятувальники провели профілактичну роботу стосовно безпечної поведінки на воді

30-го серпня фахівці відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району провели профілактичний захід на тему: «Безпека на воді» з мешканцями Індустріального району.

Під час воєнного стану громадянам категорично заборонено плавати в річках або озерах, адже можлива детонація вибухонебезпечних предметів, які можуть знаходитися поруч.

Фахівці ДСНС закликають відвідувати лише місця, які спеціально облаштовані для купання. Під час їх відвідування потрібно пам’ятати, що категорично заборонено купатися у стані алкогольного сп’яніння, залишати дітей без нагляду дорослих, заходити у воду потрібно повільно для адаптації організму до зміни температури.

Також, співробітники Служби порятунку розповідали інформацію стосовно дій під час виявлення людини, яка тоне, дії під час знаходження вибухонебезпечного предмета біля водойми або річки, нагадали номери викликів під час знаходження вибухівки.

Надзвичайники звернули увагу громадян, що доторкатися до даних предметів мають право лише працівники піротехнічних підрозділів, які пройшли відповідне навчання та мають досвід роботи з вибухонебезпечними предметами.

В кінці рейду громадяни отримали листівки від рятувальників, які в подальшому можна використовувати як інформаційну пам’ятку.




Gorod.dp.ua на Facebook.


дело хорошее  (30.08.23 16:10): Родители, конечно, хотя бы на время фотканья могли бы попросить девочку сесть на лавочку нормально, а не с ногами. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті