Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
01:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дню захисту дітей був присвячений 14-й фестиваль “Повір у себе”

В ньому брали участь діти - інваліди та діти – сироти, всього понад 250 учасників. На фестиваль підготували і виставочні стенди, де було представлене те, що діти робили своїми руками. В різноманітних творчих захопленнях хлопчики та дівчатка прагнуть постійного вдосконалення і досягнення високої майстерності. Наприклад, Діана Єлісєєва вірить, якщо ще потренується, колись її роботу побачить навіть президент.

Складно повірити, що діти з цього танцювального колективу майже не чують музику. Але вади слуху не заважають вихованцям Дніпропетровського навчального реабілітаційного центру для дітей з порушеннями слуху рухатися в такт мелодії. Окрім цього, такі діти ще й гарно малюють і вишивають. Їхні роботи постійно привертали увагу глядачів виставки. Безліч інших різноманітних виробів вражали складністю виконання та ідейним задумом. Вихованки санаторної школи - інтернату Кривого Рогу роблять аплікації та картини зі шкіри. Кажуть, що в середньому над однією роботою доводиться працювати півтора - два тижні. Дорогі й матеріали. Але шкіряну пластику охоче купують цінителі мистецтва, а в майбутньому таке захоплення може приносити ще й прибуток.

Не заради грошей Денис Овчарук зі школи - інтернату №3 Кривого Рогу обрав зовсім не чоловічу справу. Йому подобається шити м‘які іграшки. Їх він робить для того, щоб усім теперішнім і майбутнім вихованцям інтернатів завжди було чим погратися.

Дитячу творчість під час фестивалю “Повір у себе” оцінювало компетентне журі. Призи і дипломи розподілили по чотирьох номінаціях, проте гарний настрій та позитивні емоції отримали всі без винятку.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте