Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі цифрові сервіси значно прискорюють надання соціальних послуг

|«« «« »» »»|

У Дніпрі для зручності мешканців максимально цифровізують процес надання соціальних послуг. Усе для того, аби люди могли оперативно отримувати соцпослуги.

Для цього департаментом інформаційних технологій міськради розроблений єдиний електронний реєстр, яким у своїй роботі користуються міські управління соціального захисту населення. У реєстрі зібрані усі соціальні послуги як державні, так і за міськими програмами. Усього таких послуг – 105.

«При первинному відвідуванні управління соцзахисту мешканець отримує інформаційну довідку, де вказано, які документи необхідно надати для отримання тієї чи іншої послуги. Система єдиного електронного реєстру дозволяє максимально скоротити час для отримання послуги, за якою звернувся містянин. У свою чергу, і співробітники управління у рази менше витрачають часу, аби обробити відповідні заявки від городян. А відтак – робота продуктивніша. Словом, цифрові сервіси значно прискорюють надання соціальних послуг у місті», - підкреслив директор департаменту інформаційних технологій Андрій Пригожин, який цього дня чергує по місту.

Дніпрянка Антоніна звернулася до Центрального управління соцзахисту населення по Соборному району, аби оформити державну допомогу при народженні дитини.

«Прийшла з усіма необхідними документами. Фахівець управління досить швидко обробила мою заявку, внесла всі дані. Словом, приємно, що зараз такі процеси відбуваються швидко!», - наголосила молода матуся Антоніна.

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту перевірив і укриття у школі № 50 (просп. Металургів, 43).

«Пересвідчився, що укриття підготовлене і цілком відповідає нормам. Є місця для сидіння, вентиляція, вогнегасники, освітлення, зокрема й таке, що може працювати без електропостачання, санвузол. А ще інтернет, запаси питної та технічної води, аптечка. Розміщені покажчики, які ведуть до укриття», - зазначив Андрій Пригожин.

За словами директорки школи № 50 Інни Арсеньєвої, укриття розраховане на 50 осіб і працює цілодобово.

«Наша школа з першого вересня працює цілком дистанційно відповідно до заявок батьків. Однак укриття завжди доступне для відвідувачів, працюють чергові», - додала Інна Арсеньєва.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті