Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

51 колонка на лівобережжі, 42 колонки та 86 бочок на правобережжі. Дніпро готується до зими

51 колонка на лівобережжі, 42 колонки та 86 бочок на правобережжі. Дніпро готується до зими

Аби мешканці були забезпечені водою, на лівому та правому берегах Дніпра облаштовують місця з колонками та бочки з технічною водою.

Біля кожної колонки виконують благоустрій. Так на правобережжі працює колонка і по вул. Набережна Перемоги, 120.

«Воду мешканці ближніх будинків можуть качати вже, якщо потрібно. Також користуватися можна і під час екстрених відключень світла. Вода там буде завжди. Нині на правобережжі міста 42 колонки вже готові для користування», — підкреслив представник КП «Дніпроводоканал» ДМР Ян Майдан.

А от бочки з технічною водою стоять у приміщеннях. Одна з них у НВК № 33.

«Вона у відкритому доступі. Якщо будуть тривалі відключення світла та не буде водопостачання – біля нашого пункту незламності (у НВК № 33, — ред.) стоятиме бочка», — запевняє заступниця директора з навчально-виховної роботи НВК № 33 Ольга Ігнашева.

«Бочка розрахована на 2 тонни технічної води. Наголошую, що це – виключно вода для технічного користування. На правобережній частині міста вже підготовлені для користування 86 бочок», – підсумував представник КП «Дніпроводоканал» ДМР Олександр Ковалевський.
Отже, у Дніпрі на випадок перебоїв з централізованим водопостачанням для мешканців міста облаштували 93 колонки та 86 бочок.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (31.10.23 07:23): Колонка во дворе пр.Слобожанский,60 - полгода после установки сломан качающий рычаг на колонке . При том , что колонка почти не использовалась . Сколько выдержат такие колонки при постоянной нагрузке в случае отключения водоснабжения ? И , кстати , обращение на Горячую Линию ГорСовета по поводу поломки пока результатов не принесло Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті