Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі готується масове святкування Дня студента: триває «Битва за ВИШ»

У Дніпрі готується масове святкування Дня студента: триває «Битва за ВИШ»

У Дніпрі до Дня студента готується маса заходів. Зокрема – ювілейна “Битва за ВИШ”. Це змагання серед здобувачів освіти дніпровських вищих навчальних закладів і коледжів.

Про це Відкритому розповіли менеджерка Молодіжного центру Дніпра Марія Волошина та членкиня команди «Битва за ВИШ» Стефанія Яровенко.


“16 листопада, напередодні дня студента, у Дніпрі відбудеться нагородження учасників проєкту “Молодь Дніпра вражає”. Відзначать 50 здобувачів стипендії імені Олександра Поля. Усіх амбітних та активних частуватимуть ласощами. Нагородять і переможців 10-ї ювілейної “Битви за ВИШ”. Цьогоріч до неї долучилися 13 вищих навчальних закладів Дніпра та 2 коледжі”, – розповідає Марія Волошина.


“Це змагання з нетрадиційних видів спорту. Учасники боряться за право називатися найкращим університетом або коледжом. Ми не граємо у футбол чи баскетбол. Робимо акценти на військовій тематиці – тактична допомога, стрільба зі збором автоматів, перша медична допомога. Загалом етапів конкурсу 5. Наразі лідирує по балам “Дніпровська політехніка”, але все ще може змінитися”, – зазначає Стефанія Яровенко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кушнир Толик Николаевич  (06.11.23 23:12): Опять собрать людей???и ждать прилёта? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті