Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
11:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Біля міськради Дніпра протестують мешканці Сонячного

Біля міськради Дніпра протестують мешканці  Сонячного

У Дніпрі біля міської ради зібралися мешканці ж/м Сонячний. Вони протестують проти забудови зелених зон.

Дніпряни вимагають провести громадські слухання щодо будівництва багатоповерхівки. Люди проти забудови, адже будівництво вестиметься в зеленій зоні та завдасть неабияку шкоду довкіллю.

В цей час проходила сесія міської ради, тож депутати перебували у сесійній залі. Мітингувальники сподіваються, що їх почують.

“Територію виділили виключно під забудову торговельного центру, а потім змінили призначення ділянки під забудову 25-поверхівки. І також коли бачили, що по всій набережній виділено землю під забудову магазинів, тобто є вірогідність того, що влада може змінити призначення і забудувати це все будинками, прибравши зелену зону, яка в нас була. Тому я виступаю проти цієї забудови. Через ту забудову стоїть паркан, який перекриває дорогу до бомбосховища, і, можливо, буде відключення світла і нам буде дуже важко доходити до цього бомбосховища”, – скаржиться Андрій, мешканець вулиці Любарського.
“Громада сучасних людей проти такого свавілля, проти того, що відбувається. У них незаконний дозвіл, вони купили все в ДІАМ, вони нашому юристу і представнику кажуть “ви дурні, у вас нічого не вийде, все одно все купимо”, – ділиться активістка Юлія.
Вона розповіла, що мешканці ж/м Сонячний вже три роки борються проти незаконної забудови.

Раніше мешканці масиву перекривали головну магістраль — вулицю Сонячну Набережну. Таквони виступають проти будівництва.







Gorod.dp.ua на Facebook.


а що означає плакат  (23.11.23 09:50): "За свій мільон гривень"? Тобто забудовник був ладен заплатити мешканцям скандальньного будинку гроші за усунення препон у будівництві та припинення спроб маніпуліцяй свідомостью суспільства цими громадянами цілий мільон гривень але ім цього замало і вони будуть чинити йому препони аж доки сумма іх не влаштує?
Завдякі своій жадобі замість грошей с забудовника отримають лише дурну славу серед місцян.
Відповісти | З цитатою
Юлія як вам не соромно?  (23.11.23 09:45): Ви ж маєте профільну освіту, навіщо втягувати нерозумних сусідів у чвари створені вами на рівному міцсці, без жодних законних підстав, лише заради власного збагачення?
Все місто чудово розуміє що увесь галас раптово скінчиться ї, як завжди, як тільки ватажок активістів отримає від забудовника грошові кошти за те що більш не буде йому чинити протизаконних препон, схема добре відпрацьована на забудовниках мешканцями центра міста але зараз вона у всіх уже трохи в печінках.
Відповісти | З цитатою
яка "зелена зона"?  (23.11.23 09:39): Згідно кадастровій карті ніякої "зеленої зони" на ділянці забудови немає а є лише ділянка зарезервована під житлову забудову. Відповісти | З цитатою
"Будівництво руйнує наше місто  (23.11.23 09:36): Бред достойный высшей награды, с тем же успехом "лечение убивает", "богатство делает нищим", старуха психически больна и нуждается в принудительном лечении но вместо этого таскается на проплаченные митинги где указывает горожанам как жить а городским властям как руководить. Відповісти | З цитатою
хочется напомнить протестующим  (23.11.23 09:32): Что если бы советская власть обращала внимание на каждого кому может помешать жилой дом в зоне жилой застройки, ни им подобных, таких как они то они бы жили не в панельных домах а в болотах или вообще бы их не родили в силу отсутствия жилплощади. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті