Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Афера під видом «дзвінок з банку»: у Кам’янському поліцейські викрили 29-річного шахрая

Афера під видом «дзвінок з банку»: у Кам’янському поліцейські викрили 29-річного шахрая

Внаслідок шахрайської схеми потерпіла втратила майже 10 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що 43-річна жителька Кривого Рогу отримала дзвінок нібито від працівника служби безпеки банку. Співрозмовник розповів жінці, що з її картки намагаються здійснити покупку в онлайн-магазині. Щоб цьому запобігти, потрібно перевести всі заощадження на іншу картку. Жінка повірила незнайомцю та виконала всі його вказівки. В результаті з її банківського рахунку знялося майже 10 тисяч гривень.

Під час слідчих дій поліцейські встановили отримувача коштів - ним виявився 29-річний місцевий житель. За словами підозрюваного, невідомий чоловік, який наразі встановлюється слідством, за винагороду запропонував йому надати банківські реквізити своєї картки для зарахування коштів, отриманих шахрайським шляхом.

Фігуранту повідомили про підозру за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) КК України.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (20.12.23 12:29): Так откуда человек знал, что на его карту упадут криминальные деньги? Ему сказали, что получишь деньги, а часть себе оставишь. У некоторых людей нет карт, а деньги переводом получить надо, это обычная просьба, человек помочь хотел, а его уголовником делают. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті