Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 23 червня 2024
06:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На обласній нараді обговорено питання виконання державного та місцевих бюджетів області

8 червня на нараді активу області, яке провів голова облдержадміністрації Юрій Єхануров, обговорені питання щодо виконання державного і місцевих бюджетів області за 5 місяців поточного року та завдання місцевих органів влади щодо здійснення внутрішнього фінансового контролю та посилення виконавської дисципліни і підготовки проектів місцевих бюджетів на 2006 рік. Відзначалося, що виконання бюджету Дніпропетровської області за 5 місяців поточного року показує позитивну динаміку надходжень доходів до усіх рівнів бюджетів.

Загальна сума доходів зведеного бюджету області за січень – травень поточного року становить 3,3 млрд. грн., або на 122,7 відсотка від плану. Порівняно з відповідним періодом минулого року дохідна частина зведеного бюджету збільшилася на 1,4 млрд. грн., або в 1,8 раза.

Особливо зросли доходи державного бюджету. За січень – травень 2005 року їх обсяг склав 2,4 млрд. грн., або 129,6 відсотка плану і збільшилися проти відповідного періоду 2004 року на 1,2 млрд. грн. (в 2,3 разу). За квітень – травень 2005 року доходи державного бюджету склали 1,4 млрд. грн. і збільшилися до квітня – травня 2004 року на 0,9 млрд. грн., або майже у 3 рази.

Доходів державного бюджету, за рахунок яких здійснюється перерахування дотацій вирівнювання місцевим бюджетам області, надійшло у травні 781,2 млн. грн., що складає 160,4 відсотка до плану місяця. З початку року надійшло 2306,0 млн. грн., що складає 153,9 відсотка до плану січня – травня 2005 року.

На рахунки місцевих бюджетів області у травні надійшло 176,7 млн. грн., що складає 102,9 відсотка до плану місяця. За 5 місяців поточного року на рахунки місцевих бюджетів надійшло 857,1 млн. грн., або 106,6 відсотка плану. Порівняно з відповідним періодом минулого року доходи місцевих бюджетів збільшилися на 195,2 млн. грн., або на 129,5 відсотка. На нараді прийнято розпорядження щодо вдосконалення механізмів управління бюджетними коштами. Також розглянуто питання про стан техніки безпеки, охорони праці на промислових підприємствах області. Погоджено проект програми забезпечення реалізації стратегії євроінтеграції на регіональному рівні.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (7)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  У Павлограді хочуть витратити 137 мільйонів гривень на реконструкцію будинку для переселенців (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті