Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
19:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре начали строительство масштабного жилого комплекса

В Днепре начали строительство масштабного жилого комплекса

Авторы проекта показали, каким будет ЖК «TOPOL TOWN» на жилмассиве Тополь-1.

Третий год идет жестокая Большая война. Но архитекторы и инвесторы безусловно верят в нашу Победу.

В Днепре активно идет строительство объектов, начатых еще до полномасштабного вторжения. На архитектурно-градостроительный советах рассматриваются новые проекты. И идут работы на тех объектах, которые были начаты уже во время Большой войны.

Один из таких комплексов – ЖК TOPOL TOWN на жилмассиве Тополь-1.

Днепровский архитектор Виктор Королёв (ООО «Каркас Днипро») рассказал и показал, каким будет новый жилой комплекс:

«Ми з великою любов’ю ставимося до людей, і тому, працюючи над проектом ЖК «TOPOL TOWN», ми не просто прагнули створити проект нового житлового комплексу – ми хотіли оспівати нашу любов до людини. Архітектуру прийнято називати «музикою, яка застигла в камені» — але ми сприймаємо архітектуру, швидше, не як музику, а як поезію.

Проект ЖК «TOPOL TOWN» — це, якщо можна так висловитися, наш гімн витонченості, гармонії, спокою та умиротворенню, яке людина має відчувати у своєму житловому просторі.

Вся наша команда одноголосно стверджує: саме пишнота навколишнього світу збагатила нас новою красою, яку ми і постаралися втілити у проекті ЖК «TOPOL TOWN».

Ми постаралися зробити все можливе для того, щоб майбутні мешканці ЖК повною мірою змогли відчути зв’язок людини з місцем її проживання, тобто «дух місця» (той самий «genius lосi», в існуванні якого були переконані ще давні римляни – прим.ред.), пишність і щедрість якого посилює первісна стихія, втілена в річці Дніпро, що протікає неподалік, і одній з балок, що вибагливо порізали місто в усіх напрямках.

Ми абсолютно впевнені в тому, що майбутні мешканці ЖК «TOPOL TOWN» житимуть «тут і зараз», не відкладаючи на завтра захоплення та радість від спілкування з пишнотою міського пейзажу та навколишньої природи».

Иллюстрации со страницы Виктора Королёва.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Паралельна Реальність  (26.04.24 19:10): Після ракетних атак по місту у цьому місяці, а також враховуючи кількість загиблих та постраждалих, особливо сподобалось: "Ми абсолютно впевнені в тому, що майбутні мешканці ЖК «TOPOL TOWN» житимуть «тут і зараз», не відкладаючи на завтра ..." Ответить | С цитатой
j 21  (23.04.24 01:14): Якби забудовники вірили в перемогу, гроші б скерували на ЗСУ! Ответить | С цитатой
Dron  (22.04.24 17:43): Чего только не начинали строить в Днепре - Аэропорт , крематорий ,развязку с Кайдакского моста , закончить обьездную дорогу и много чего еще . Мечтать за бюджетные деньги приятно Ответить | С цитатой
Оползень на Тополе 1997  (22.04.24 16:28): Там будут покупать квартиры сотрудники этого сайта,на свои доходы от рекламы.
Порадуемся за них.
Будут смотреть друг другу в окна и слушать гул запорожского шоссе.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте