Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі невеликі ями на дорогах ремонтують сучасною установкою без перекриття руху транспорту

|«« «« »» »»|

У Дніпрі невеликі ями на дорогах міста ліквідовують за допомогою сучасної техніки – установки ямкового ремонту.

Серед її переваг – швидкість ремонту без перекриття руху транспорту. По місту нині працюють дві нові спецмашини.

«Перевага такої установки порівняно з методом ремонту асфальтобетонною сумішшю у тому, що ця технологія більш мобільна: не потрібно попередньо фрезерувати та використовувати каток. Ця машина виконує ремонт у такому порядку: спочатку видуваються залишки бруду з ями. Далі емульсією обробляється площа ями і потім одразу засипається щебінь. Одразу після цього запускається рух транспорту. Тобто, рух обмежується лише на період такого короткотривалого ремонту.

Така установка призначена для усунення невеликих і неглибоких ям, а також для ремонту певних тріщин на дорогах. Тобто, йдеться про невеликий ступінь руйнації асфальту. За допомогою такої установки попереджаємо зростання ям, а відтак — і більш масштабного ремонту у майбутньому», - розповів заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.

За його словами, на сьогодні вже майже на 40 вулицях Дніпра виконали ремонти за допомогою нової установки ямкового ремонту. Йдеться про відновлення близько 2,5 тис. метрів квадратних зруйнованого покриття.

«Це досить швидка технологія, об’єм робіт якої за день може сягати 100 квадратних метрів. Ямковий ремонт таким методом відбувається втричі швидше за традиційний - гарячим асфальтуванням. Ремонт за допомогою такої установки виконуємо на проїжджій частині доріг. Для ремонту у дворах її недоцільно застосовувати, оскільки ями у дворах більші і потребують комплексного ремонту з дотриманням умов безбарʼєрності», - додав Дмитро Коробов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті