Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
21:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

30 студентів дніпровських вишів проходять практику у КП «єДніпро»: які можливості після

30 студентів дніпровських вишів проходять практику у КП «єДніпро»: які можливості після

Студентка НТУ «Дніпровська політехніка» Дар’я Лимар проходить практику у КП «єДніпро».

«Навчаюсь на міжнародних відносинах. Мені дуже цікаво було потрапити сюди, бо хочу працювати в органах місцевого самоврядування. До того ж тут цікаві лекції. Спікери детально розповідають про роботу як у КП «єДніпро», так і у міській раді загалом. Практика йде уже декілька тижнів. Насичено. Сьогодні, наприклад, була лекція, як проходити співбесіду й складати правильно резюме», — поділилася дівчина.

«З одного боку – ця тема доволі проста, проте є банальні помилки при складанні резюме. Сьогодні кожен розробляв своє й ми обговорювали, де є нюанси і як краще показати себе роботодавцеві. Найчастіші помилки – граматичні, також не вказано досвід роботи. Але усі студенти сьогодні – молодці. Адже ставили багато запитань й одразу ж виправляли свої тестові резюме», - прокоментував лектор Артем Буряк.

Цьогоріч КП «єДніпро» прийняв уже другу хвилю практикантів. Зараз навчаються 30 студентів з різних університетів: НТУ «Дніпровська політехніка», ДНУ ім. О. Гончара та ДДУВС.

«Практиканти з різних спеціальностей: комп’ютерні науки, інженерія програмного забезпечення, право, міжнародні відносини тощо. Чотири тижні студенти працюють з нашими спеціалістами. Тренуються у розробці сайтів, вебдизайну. До того ж розробляють і грантові проєкти. У кінці практики кожен зі студентів звітуватиме. Буде захист перед заступником мера Дніпра з цифрової трансформації, командою КП «єДніпро» та ректором від університету. Студенти, які покажуть себе на високому рівні, будуть запрошені до співбесіди із можливістю майбутнього працевлаштування до нашого комунального підприємства чи до інших структур мерії. Усе, аби молодь привносила нові ідеї для розвитку міста, нові проєкти тощо», - розповіла Маргарита Сорсорян, провідна спеціалістка відділу з питань управління проєктами та програмами КП «єДніпро». Дніпровської міськради.

Пʼять студентів після проходження минулих практик та гарного захисту уже працюють у «єДніпро».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (18)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (9)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (7)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті