Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
21:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские мастера света захватили Кипр

Днепровские мастера света захватили Кипр

Фирма «Экполайт» реализует свой первый проект на этом острове в Средиземном море.

Днепровские мастера света расширяют и без того широкую географию своих проектов. Их очередной проект реализуется в самом сердце столицы Республики Кипр – Лимассола.

В этом контексте не лишним будет напомнить, что остров делится на два государства. Одно – это процветающая и признанная во всем мире Республика Кипр, куда в довоенные времена любили летать на отдых наши туристы.

Второе – это фактически оккупированный полвека назад Турцией и находящийся под его протекторатом Северный Кипр, который как государство признан лишь самой Турцией и его партнерами. Туристическая и прочая жизнь здесь – фактически в летаргии.

Многим украинцам с 2014 года эта ситуация до боли напоминает положение дел в нашей многострадальной стране…

Конечно, для реализации своего проекта «Эскполайт» избрал Республику Кипр.

О подробностях проекта рассказал арт-директор этой фирмы Николай Каблука:

«У САМОМУ СЕРЦІ ЛІМАССОЛУ!

Нарешті можемо поділитися деталями про наш перший успішно реалізований проєкт на мальовничому Кіпрі, який зараз активно розвивається і перетворюється у справжній технологічний хаб. Тут активно прогресує IT-сфера, а як наслідок і інфраструктура. Вдвічі приємніше робити власний вклад у розвиток разом з українськими професіоналами і створювати нові круті об’єкти.

Lila Izakaya Limassol — унікальний ресторан в історичному центрі Лімассолу, над яким ми працювали разом з українською командою на чолі з архітектором Ярославом Ковальчуком.

За рахунок світлових сценаріїв, атмосфера здатна трансформуватися від затишного місця для вечері до вишуканого клубу. Старовинна будівля надає простору особливого шарму, а ми за допомогою світла підкреслюємо її історичні текстури, надаючи кожній деталі нового звучання.

Кожен світловий елемент був продуманий індивідуально, щоб підкреслити особливості інтер’єру і створити необхідний настрій для будь-якої події. Все обладнання ми виготовляємо в Україні під концепт проєкту. Нюансно налаштоване освітлення робить простір біодинамічним, що дозволяє гостям відчувати комфорт у будь-який час доби. Фактурні стіни будівлі особливо вражають, коли змінюються світлові сценарії, перетворюючи лаконічний інтер'єр на щось особливо виразне та живе.

У цьому проєкті ми реалізували велику кількість світлових груп, щоб максимально гнучко налаштовувати освітлення для різних сцен. Тонко відпрацювали налаштування яскравості, інтенсивності та акцентності світла для денного, вечірнього та нічного режимів. Фасад ми також підкреслили живою підсвіткою з плавним м’яким перетіканням та різними кольоровими сценаріями, які створюють настрій під різні запити.

Як і в усіх наших проєктах, ми створили індивідуальний адміністративний додаток, який дозволяє керувати освітленням прямо зі смартфона, планшета чи ноутбука. Це стало можливим завдяки нашій хмарній системі Cloud Control System, яка дозволяє замовникам керувати освітленням з будь-якої точки світу».

Иллюстрации со страницы Николая Каблуки. 





Gorod.dp.ua на Facebook.


Эдуард  (11.09.24 23:20): Лимассол - не столица Республики Кипр. Никосия. Ответить | С цитатой
у Ескполайт  (11.09.24 16:45): всі співробітники старше 60 років або мають більше 3 неповнолітніх дітей ? А інакше як вони за кордон потрапляють ? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте