Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
16:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міська влада вирішує проблему жителів вулиці Універсальної

Вчора міський голова Іван Куліченко контролював хід виконання робіт на вулиці Універсальній, де зараз йде будівництво колектора та насосної станції. З появою цих інженерних пристроїв буде вирішена одна з найсерйозніших проблем району: підтоплення підвалів житлових будинків каналізаційними стоками.

Після того, як у 70-х роках каналізаційний колектор став аварійним, і вже на міг забезпечувати відхід фекальних вод у повному обсязі, жителі будинків цього району потерпають від постійної вологості та неприємного запаху.

Вагонно – будівний завод, який до недавно тримав на балансі ці будинки та інженерні мережі, тричі ремонтував колектор. Навіть був прокладений тимчасовий. Але проблеми це не вирішило. Тому мешканці дуже сподіваються на допомогу міської влади.

На виїзній нараді міський голова Іван Куліченко обговорив шляхи вирішення цієї проблеми зі всіма відповідними службами. У томі числі, із керівництвом заводу. Головна задача, яка сьогодні стоїть – найближчим часом закінчити роботи щодо підключення напірного колектора та насосної станції. Це забезпечить відкачку каналізаційних стоків зі всього житлового масиву.

Як зазначив мер міста Іван Куліченко, вже розроблено графік проведення ремонтно – будівних робіт до листопада. Але будівництвом насосної станції робота не закінчиться. Тут ще буде промиватися колектор та проводитися заходи щодо водозниження.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте