Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
03:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На початку наступного тижня планується відкрити вулицю Карла Лібкнехта

Завершується комплексна реконструкція вулиці Карла Лібкнехта. Вже на початку наступного тижня міська влада планує повністю відкрити її, у тому числі для руху трамвая. Сьогодні міський голова Іван Куліченко перевіряв хід виконання останніх ремонтних робіт. Як зазначив мер міста, на сьогоднішній день роботи на Карла Лібкнехта виконані на дев'яносто відсотків. Ще у червні на цій вулиці за особливою технологією уклали близько тисячі метрів нового каналізаційного колектора. Зараз вже майже закінчили із широкополосними трамвайними плитами та рейками, що з двох боків прогумовані. Це дозволить забезпечити безпеку руху та досягти шумознижуючого ефекту: рівень звуку при проїзді трамвая тепер має знизитися в 5-7 разів. До п'ятниці дорожники укладуть ще 68 тон рейок.

Також сьогодні йде зварювання нових та існуючих трамвайних шляхів. Із завтрашнього дня почнуть викладати верхній шар асфальту. Строки, який мер дав службам аби закінчити основні роботи жорсткі. До суботи, коли мають бути проведені пуско – налагоджувальні роботи, із перевіркою і роботи трамваю по новим шляхам, і контактної мережі в цілому. Але, як підкреслив міський голова Іван Куліченко, в даному випадку поспішати не можна. Адже мова насамперед йде про безпеку городян. Тому, вулицю Карла Лібкнехта відкриють для руху тільки після остаточного висновку спеціальної експертизи щодо безпеки експлуатації.

До речі, трамвайну колію, яка раніше проходила посередині вулиці, зараз перенесли ближче до бордюру. Це, за словами спеціалістів, дозволило розширити майже на 4 метри проїжджу частину. А значить, буде вирішена ще одна серйозна проблема центральної частини міста: автомобільні пробки на вузьких дорогах.

Крім того, до комплексу реконструкції, яка зараз завершується на Карла Лібкнехта входив капітальний ремонт асфальтового покриття, бордюрів, підземних інженерних комунікацій, оновлення зелених насаджень. Минулого року таку ж комплексну реконструкцію міська влада провела на вулиці Чернишевського.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте