Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровщині відбулися всеукраїнські риболовні змагання

На Дніпропетровщині відбулися всеукраїнські риболовні змагання
Фото: Алекс

Поблизу с. Любимівка Дніпропетровського району Дніпропетровської області 29-30 жовтня відбулися всеукраїнські змагання зі спортивного лову хижої риби «VII Відкритий Кубок Дніпра з лову хижої риби спінінгом». У змаганнях взяли участь 43 команди з Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, Полтави, Білої Церкви, Кременчука. Риболови змагалися у двох дисциплінах: троллінгу (ловля на «доріжку») та джигу (спортивний спінінг). 12 команд зареєструвалися в джигу, решта — у троллінгу.

За результатами двох днів змагань, кращою командою в троллінгу стала команда «Бубири» (Дніпропетровськ) у складі Ігоря Лінчевського та Дмитра Гуріна. Їх результат склав дев’ять судаків та щук загальною вагою 24 кілограми 100 грамів. Друге місце посіла команда «Барракуда» (Дніпропетровськ, Олексій Зайко та Руслан Тесленко) — 22,6 кілограма, трете — команда «Кум і Ко» (Дніпропетровськ, Віталій Гордієнко та Роман Філоненко), їх результат склав 18,3 кілограма.

Перше місце в джигу посіла команда «Карат» (Дніпропетровськ) у складі Євгена Зайцева та Вадима Генова. Їх результат склав 11 судаків загальною вагою 12 кілограмів 370 грамів. Друге — команда «Комета» (Дніпропетровськ, Дмитро Борисенко та Сергій Шаворак) — 11,8 кілограма, трете — команда «Дом рыбака Полтава» (Полтава) — 10,3 кілограма. Перше місце у номінації «За найбільшу кількість хвостів» отримала команда «Комета» (Дніпропетровськ) їх результат — 16 хвостів. В номінації «За найбільший трофей» перемогла команда «Кум і Ко» (Дніпропетровськ), впіймана ними щука важила 13 кілограмів 200 грамів. VII Відкритий Кубок Дніпра з лову хижої риби спінінгом проводилися риболовним клубом «Цвет» (Дніпропетровськ) спільно з Дайв-клубом «Смак Д». В цьому році такі змагання проводяться вдруге — перший раз змагання відбулися влітку цього року в Запорізькій області. Тоді переможцем стала команда «Барракуда».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте