Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
20:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

10% коштів від продажу «Криворіжсталі» треба витратити на потреби Дніпропетровщини — вважає Микола Швець

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Швець вважає, що 10% коштів від продажу ВАТ «Криворізький гірничо-металургійний комбінат «Криворіжсталь» мають бути спрямовані на потреби Дніпропетровської області. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі обласної ради.

«Десять відсотків від отриманої суми за «Криворіжсталь» за умови їх надходження з держбюджету до регіону, дозволять нам вирішити ряд актуальних проблем, таких, як будівництво другої черги метро, покращити соціальні умови життя металургів і ветеранів виробництва, спрямувати інвестиції в розвиток промисловості і сільського господарства, забезпечать виконання програм розвитку області, затверджених облрадою, від того виграє держава, адже Дніпропетровщина завжди була, є і буде надійною економічною основою України», — зазначив Микола Швець. За інформацією прес-служби, голова облради також звернувся до Прем’єр-Міністра України Юрія Єханурова з проханням врахувати при розподілі коштів від приватизації підприємства інтереси мешканців області, і зокрема, криворіжців.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», найбільша в світі сталеливарна компанія Mittal Steel (Британія—Індія) на 78 кроці аукціону придбала ВАТ «Криворізький гірничо-металургійний комбінат «Криворіжсталь» за 24 мільярди 200 мільйонів гривень (майже п’ять мільярдів доларів США) 24 жовтня.

Участь у конкурсі з продажу 93,02% акцій «Криворіжсталі» взяли три компанії: Mittal Steel (Британія—Індія), консорціум «Індустріальна група» (Київ) та ТОВ «Смарт-груп» (Дніпропетровськ).
Gorod.dp.ua на Facebook.


Pavel from USA  (01.11.05 13:34): I can propose number of my account. Ответить | С цитатой
RK  (01.11.05 10:56): А каким людям вообще можно доверять? Может вы предложите на пост мэра/губернатора человека который воровать не будет? Очень сомневаюсь, поэтому исходить нужно из реалий, у нас воруют все, начиная от дворника и заканчивая президентом и на любого можно ткнуть пальцем и обвинить в воровстве. А по поводу средств от продажи Криворожстали, так Швец ещё поскромничал, нужно было оставить в области до 80%, а оставят максимум 1%(!). Именно поэтому Ющенко и не хочет федерализации областей, тогда нельзя будет отгребать такие суммы от приватизации в этих областях. Ответить | С цитатой
1  (01.11.05 10:23): "10% коштів від продажу «Криворіжсталі» треба витратити на потреби Дніпропетровщини — вважає Микола Швець" - ага, и половину откатом из этих 10% себе в карман положить, таким людям как Швец вообще денег доверять никаких нельзя... Ответить | С цитатой
Денис (Днепр)  (01.11.05 09:47): Если Швец отдаст, всё, что спёр, будучи губернатором, то, думаю, никаких денежных выделений обсласти не понадобиться. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте