Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Всеукраїнські молодіжні змагання з фігурного катання «Меморіал пам'яті Заслуженого тренера України Валерія Долгова»

На базі Спортивного комплексу (СК) «Метеор» протягом 15—18 листопада відбудуться Всеукраїнські молодіжні змагання з фігурного катання «Меморіал пам'яті Заслуженого тренера України Валерія Долгова». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила адміністрація спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (СДЮШОР) з фігурного катання СК «Метеор».

За інформацією адміністрації СДЮШОР з фігурного катання СК «Метеор», у змаганнях візьмуть участь представники: Києва, Дніпропетровська, Одеси, Харкова, Мінська. Передбачається, що на змагання «Меморіал пам’яті заслуженого тренера України Валерія Долгова» приїде близько 80-ти фігуристів віком від 12 до 19 років.

Як повідомила адміністрація СДЮШОР з фігурного катання СК «Метеор», характерною особливістю цих змагань буде використання вперше нової системи судійства. Технічний контролер — віце-президент Федерації фігурного катання України Владислав Пєтухов.

15 листопада відбудеться семінар суддів, а 16 листопада почнуться змагання. Офіційна церемонія відкриття відбудеться 16 листопада о 17.30, на ній виступить дніпропетровський дитячий театр-балет на льоду «Кристал».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте