Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Розпочала роботу експозиція Дніпропетровської обл. у рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна»

Розпочала роботу експозиція Дніпропетровської обл. у рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна»
15 листопада поточного року у м.Києві розпочала роботу експозиція Дніпропетровської області у рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2005 року №1337.

Метою проведення акції є демонстрація досягнень промислового та наукового потенціалу регіонів України, налагодження та укріплення міжрегіональних зв’язків, презентація кращих науково-технічних розробок, конкурентоспроможної продукції, експортних можливостей підприємств з різних областей України.

Регіональну експозицію Дніпропетровської області було урочисто відкрито головою облдержадміністрації Н.М.Дєєвою, головою обласної ради М.А.Швецом та Віце-прем’єр-міністром Ю.Ф.Мельником.

Керівництво області зустріло високоповажних гостей хлібом-сіллю та запросило їх відвідати експозицію Дніпропетровської області. Під час огляду гості мали змогу ознайомитися з такими провідними підприємствами-учасниками виставки, як ВАТ «Дніпровський машинобудівний завод», МНПК «Веста», ТОВ «Завод «Техно НИКОЛЬ», ЗАТ «Дніпропетровський олійноекстракційний завод «, ЗАТ «Дніпропетровський завод харчових концентратів», ТОВ «Атлантис» та інші.

Н.М.Дєєва дала інтерв’ю представникам центральних та регіональних засобів масової інформації.

Того ж дня за участю мистецьких та музичних колективів у рамках урочистого відкриття регіональної експозиції було проведено День Дніпропетровщини. З привітальним словом до учасників та гостей звернулись виконуючий обов’язки першого заступника голови облдержадміністрації І.Г.Чорнокур та виконуюча обов’язки заступника голови облдержадміністрації Н.Є.Бойцун, яка виступила з доповіддю про сучасний стан розвитку, здобутки та можливості Дніпропетровської області.

Регіональну експозицію Дніпропетровщини представили 48 підприємств різних галузей економіки, регіональний стенд області та інформаційний центр, музичні колективи та майстерня петриківського розпису. У числі підприємств, експозиції яких зацікавили найбільшу кількість відвідувачів завдяки змістовному дизайнерському рішенню та високій якості продукції, що презентувалася на стендах, необхідно відзначити: ТОВ «Завод «Техно НИКОЛЬ», стенд будівництва та архітектури, ВАТ «Криворіжсталь», ЗАТ «Дніпропетровський олійноекстракційний завод», ТОВ «Атлантис», виробничо-комерційна фірма «Вілюта», Центр народного мистецтва «Петриківка», ТОВ «Видавництво «Проспект», ТОВ «Геліос».

Серед почесних гостей, які відвідали експозицію Дніпропетровщини: віце-прем’єр Міністр України Ю.Ф.Мельник, перший секретар Посольства Угорської Республіки, представники Секретаріату Президента України, Верховної Ради, Народного бюро Лівії в Україні, Посольства Ісламської Республіки Іран, міністерств та відомств, Німецької Академії менеджменту Нижньої Саксонії, компанії «Ганновер Мессе», Київської, Миколаївської, Харківської, Донецької, Полтавської, Кіровоградської, Черкаської, Запорізької та Львівської обласних державних адміністрацій, Київської міської адміністрації.

У рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» проводитиметься заключний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки «Кращий вітчизняний товар року», підведення підсумків якого та нагородження переможців відбудеться 17 листопада. У конкурсі беруть участь 10 підприємств Дніпропетровської області, серед яких Центр народної творчості «Петриківка», ТОВ «Завод «Техно НИКОЛЬ», ЗАТ «Дніпропетровський олійноекстракційний завод», ЗАТ «Дніпропетровський завод харчових концентратів», ТОВ «Геліос», ТОВ «Оптик» та інші, які представили для присвоєння диплому найкращого вітчизняного товару 17 видів продукції.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте