Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Театр «Крик» готує нову виставу за творами Федора Достоєвського

Керівник Дніпропетровського українського театру одного актора «Крик» Михайло Мельник до театральної весни наступного року готує виставу за творами Федора Достоєвського. Про це в інтерв’ю інформагентству «Придніпров’я» повідомив сам Михайло Мельник.

«Назва — «Мутанти». Це — за Достоєвським, сучасна версія, тобто я читаю і переробляю Достоєвського», — сказав Михайло Мельник.

Водночас він додав, що не бачить нічого дивного у тому, що в його україномовному театрі йтиме вже друга поспіль постановка за творами російського класика. «Це не тому, що це — російський класик. Це тому, що це — Достоєвський. Це наскільки глибокий і сучасний автор, який заглянув на тисячоліття вперед! Хтось мені колись казав, коли я навчався в театральному інституті: коли не буде навколо вас хороших сценаристів сучасних — читайте Достоєвського. Тільки Достоєвський може проникнути в такі таємниці, про які, я думаю, багатьом режисерам і не снилось», — зазначив керівник театру «Крик».

За словами Михайла Мельника, він неохоче «пускає в свої постановки» інших людей, все робить сам», однак, нова вистава має стати одним із небагатьох винятків: «У мене є виключення — мій друг Микалюк Володимир Степанович, з яким я працюю як з художником-сценографом. І до цієї вистави я буду обов’язково його запрошувати. Ми вже працювали удвох, і ,здається, якісь дуже цікаві речі знайшли».

І вже зараз Михайло Мельник мріє про участь нової постановки в престижних конкурсах: «Я дуже боюсь зарікатись, але хотілося б, щоб і ця річ поїхала до міжнародного фестивалю, і теж взяла хоча б «срібло», бо вже отримувати «бронзу» після «срібла» якось незручно».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Лена  (21.10.06 11:13): Для тех,кто не знает-официальный сайт КРИКА http://krik.dp.ua Ответить | С цитатой
Лена  (21.10.06 11:11): Желаю удачи!Михаил Васильевич,помните-Вы лучший! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте