Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

10 грудня у Дніпропетровську пройде прослуховування претендентів на участь у конкурсі «Євробачення-2006»

10 грудня у Дніпропетровську відбудеться прослуховування претендентів на участь у конкурсі «Євробачення-2006». Про це повідомила Національна телекомпанія України.

Згідно з графіком, розробленим Національною телекомпанією України, у Дніпропетровську змагатимуться виконавці одразу з п’яти областей України — Дніпропетровської, Луганської, Харківської, Донецької та Запорізької. Прослуховування відбудеться в приміщенні Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії на вул. Телевізійній, 3. Запис учасників розпочнеться о 08.30.

Згідно з інформацією Національної телекомпанії, подібні прослуховування претендентів на участь у конкурсі «Євробачення-2006» відбудуться й в інших регіонах: 6 грудня — в Чернігові відбиратимуть кращих виконавців з Чернігівської, Сумської та Житомирської областей, 8 грудня у Полтаві — з Полтавської, Черкаської, Вінницької, Кіровоградської та Хмельницької областей, 12 грудня в Одесі — з Одеської, Херсонської, Миколаївської областей та АР Крим, 16 грудня в Чернівцях — з Чернівецької, Закарпатської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Волинської, Івано-Франківської та Вінницької областей.

З кожного регіону будуть відібрані два виконавці. Перша трансляція першого відбіркового концерту відбудеться 28 січня на Першому телеканалі.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте