Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
20:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпродзержинську розпочнуть впроваджувати «соціальні картки» для електронного обліку перевезень пільговиків у міському транспорті

У Дніпродзержинську розпочнуть впроваджувати «соціальні картки» для електронного обліку перевезень пільговиків у міському транспорті
У грудні 2005 року в Дніпродзержинську буде розпочато впровадження так званих «соціальних карток» для ведення електронного обліку кількості проїздів у міському транспорті громадян пільгових категорій. Про це в інтерв’ю інформагентству «Придніпров’я» повідомила заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Сливна.

Детально про механізми впровадження цього експерименту Валентина Сливна не розповіла: «Будуть виготовлені спеціальні карти для пільговиків, на яких можна буде відмічати кількість його проїздів у міському транспорті, а потім ми компенсуватимемо вартість цього проїзду перевізникам. Схема зараз відпрацьовується. Зараз іде пошук».

Як заявила Валентина Сливна, цей експеримент розрахований на рік, і в разі успіху, він буде поширений на всю область.

«Ми хочемо забезпечувати громадян пільгами на проїзд прозоро, хочемо, щоб пільговики не скаржилися. Цей експеримент ми називаємо «соціальна карта», і, впроваджуючи його у Дніпродзержинську, хочемо побачити, як він може спрацювати», — заявила Валентина Сливна.

Необхідність запровадження «соціальних карток» для електронного обліку транспортних перевезень пільговиків Валентина Сливна пояснила так: «Зараз ми відшкодовуємо перевізникам кошти за перевезення пільговиків за проданими ними квитками. Це неефективно. Це — вже пройдений етап. Тут можуть бути зловживання».

Довідка: У червні 2005 року Уряд Юлії Тимошенко пропонував замінити пільги на проїзд у громадському транспорті грошовою допомогою. У Державному бюджеті на 2006 рік передбачається виділення коштів на забезпечення пільгового проїзду у громадському транспорті для студентів. З 2006 року в Україні з’явиться ще одна пільгова категорія населення — «діти війни», що матиме право на безкоштовний проїзд усіма видами міського та приміського пасажирського транспорту.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ХХХ  (24.11.05 11:01): Та видайте пенсіонерам по 50 грн, хай куплять проїздний. А пільги скасувати. Все одно до цього прийдемо Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте