Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
20:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Німецька авіакомпанія «Люфтганза» замінила рейс «Дніпропетровськ-Франкфурт» на «Дніпропетровськ-Мюнхен»

Німецька авіакомпанія «Люфтганза» замінила рейс «Дніпропетровськ-Франкфурт» на «Дніпропетровськ-Мюнхен». Про це повідомила прес-служба компанії.

За інформацією прес-служби, зміни у призначенні рейсу були зроблені у зв'язку з рішенням Державної авіаційної служби України з контролю за забезпеченням польотів, яким було скасоване надане авіакомпанії 28 жовтня право на здійснення рейсів за маршрутом «Дніпропетровськ-Франкфурт». Як інформує прес-служба, також було замінено рейс «Донецьк-Мюнхен» — на «Донецьк-Франкфурт».

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 31 жовтня у Дніпропетровську відкрилося офіційне представництво німецької авіакомпанії «Люфтганза» В урочистій церемонії відкриття представництва взяв участь Тимчасовий повірений у справах Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Йоганнес Регенбрехт, який прибув на Дніпропетровщину з триденним робочим візитом. Як зазначила тоді виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації Надія Дєєва на зустрічі з Йоганнесом Регенбрехтом у Дніпропетровську, сторонам довелося здолати чимало перешкод, перш ніж досягти домовленостей про відкриття представництва і запровадження нового прямого авіарейсу «Дніпропетровськ — Франкфурт». Вона також згадала про питання, які ще залишилися не вирішеними і які «належить відпрацьовувати», однак не уточнила, про що саме йде мова. Як заявили інформагентству «Придніпров’я» в авіакомпанії «Дніпроавіа» 11 листопада, унаслідок «несумлінної конкуренції» з боку німецької авіакомпанії «Люфтганза», ВАТ авіакомпанія «Дніпроавіа» (Дніпропетровськ) ризикує втратити третину своїх доходів, адже «Люфтганза» з початку листопада 2005 року розпочала рейси за маршрутом Франкфурт-на-Майні — Дніпропетровськ. Раніше (протягом 7 років) цей рейс здійснювався авіакомпанією «Дніпроавіа».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Ivan  (24.11.05 11:50): Читаю ...и плачу :-) Как решали все ..."по-украински", так и решаем... "несумлінної конкуренції" - это в чем выражается?? В том, что немцы предлагали рейсы каждый день, а "доблестное" Днепроавиа 2 раза в неделю?? Семь лет летают и не сподобились наладить сообщение хотя бы через день. Ну если сами не можете, не получается у вас - зачем палки в колеса другим вставлять??... Ответить | С цитатой
Таня  (23.11.05 19:27): Стюардессы в люфханзе действительно любезней и приятней наших, а вот как наш днепропетровский пилот садит самолёт - просто класс!! Таких мягких посадок еще не видела ни у люфханзы, ни у австрийских авиалиний, ни у Ukraine International, Berlin Air :-)) Пилот у нас прелесть. Ответить | С цитатой
Andrew  (23.11.05 12:43): А сколько это удовольствие? Ответить | С цитатой
Сергей  (23.11.05 12:15): Я только рад за немецкое качество перевозок! Нашим еще далеко -далеко , а надо ведь учиться. Ответить | С цитатой
Mike  (23.11.05 12:08): А каким образом немцы "недобросовестно" конкурируют?
Обеспечивают пассажирам максимум комфорта при минимальной стоимости рейса?
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте