Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
16:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На наступних парламентських виборах на Дніпропетровщині поменшає виборчих округів

Центральна виборча комісія (ЦВК) створила 12 територіальних виборчих округів на території Дніпропетровської області до виборів у Верховну Раду, які проходитимуть в березні 2006 року. Про таке рішення ЦВК повідомляється на офіційному інтернет-сайті комісії.

Як повідомляється, усього на території України, з врахуванням територіально-адміністративного устрою і з приблизно рівної кількості виборчих дільниць (раніше округи створювалися на підставі приблизно рівної кількості виборців), створено 225 територіальних виборчих округів.

Крім того, ЦВК створила 8 округів в Криму, 11 — у Вінницькій області, 7 — у Волинській, 17 — в Донецькій, 10 — в Житомирській, 5 — в Закарпатській, 8 — в Запорізькій, 7 — в Івано-Франківській, 9 — в Київській, 7 — в Кіровоградській, 10 — в Луганській, 14 — у Львівській, 6 — в Миколаївській, 10 — в Одеській, 9 — в Полтавській, 7 — у Рівненській, 7 — в Сумській, 8 — в Тернопільській, 11 — в Харківській, 5 — в Херсонській, 10 — в Хмельницькій, 8 — в Черкаській, 4 — в Чернівецькій, 7 — в Чернігівській, 7 — в Києві і один округ в Севастополі.

Довідка: У 2004 році вибори Президента України проходили в 225 виборчих округах. Тоді на Дніпропетровщині було створено 17 виборчих округів, 1781 виборчу дільницю. Наступні вибори до Верховної Ради заплановані на 26 березня 2006 року
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте