Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пройшли урочистості з нагоди Дня працівника суду України

Урочистості з нагоди Дня працівника суду України відбулися в Дніпропетровському державному театрі російської драми ім. М.Горького 14 грудня.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», кілька десятків суддів та працівників судових органів Дніпропетровщини з нагоди професійного свята та за вагомий внесок у діяльність судової системи були відзначені нагородами: почесними грамотами Верховної Ради України, Вищої ради юстиції, Дніпропетровської облдержадміністрації та обласної ради, а також подяками Дніпропетровського міського голови.

Привітати дніпропетровських представників судової гілки влади цього дня до театру прийшов виконуючий обов’язки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Перов, заступник голови облради з виконавчому апарату Володимир Бондарчук, міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, виконуюча обов’язки голови Господарського суду Дніпропетровської області Раїса Куліш та голова Апеляційного суду області Володимир Віхров.

Звертаючись із вітальним словом до колег, Володимир Віхров ще раз нагадав, що минулі президентські вибори 2004-го року показали справжню роль судів у розвитку громадянського суспільства, довівши, що «суд — це не третя, не друга і не перша влада, вона — рівна іншим гілкам влади», а також відзначив роль судів у захисті прав і свобод людини.

Довідка: 15 грудня 1992-го року Верховна Рада України ухвалила Закон «Про статус суддів». У грудні 2000-го року Президент України Леонід Кучма своїм Указом визначив датою щорічного святкування Дня працівника суду України 15-те грудня.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте