Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська міська влада покращить умови функціонування міських та районних судів

Дніпропетровська міська влада ухвалила рішення про передачу приміщення на вул. Краснозаводській у користування Апеляційного суду м. Дніпропетровська. Про це на урочистостях з нагоди Дня працівника суду України, які відбулися в Дніпропетровському державному театрі російської драми ім. М. Горького 14 грудня, повідомив міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко.

За словами Івана Куліченка, це приміщення буде відремонтоване за кошти міського бюджету.

«Ми не будемо стояти осторонь і всіляко будемо прагнути вас підтримувати», — заявив Іван Куліченко.

Також, як зазначив міський голова, буде розроблено спеціальну програму для покращення матеріальної бази судових органів міста: «Ми готові сьогодні співпрацювати з судами, розробити програму для виділення квартир, виділення матеріальної допомоги судам, комп’ютерного забезпечення» Довідка: Президент України Віктор Ющенко, виступаючи 2 листопада перед делегатами VII з'їзду суддів України, доручив Кабінету Міністрів України розробити п'ятирічну програму щодо забезпечення судової системи всім необхідним для ухвалення правових рішень у нормальних умовах, у тому числі — програму з будівництва Палаців правосуддя за єдиним типовим зразком у кожному місті України. Виконання програми має початися у 2006 році.

15 грудня 1992-го року Верховна Рада України ухвалила Закон «Про статус суддів». У грудні 2000-го року Президент України Леонід Кучма своїм Указом визначив датою щорічного святкування Дня працівника суду України 15-те грудня.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте