Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
19:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Виставка невідомого художника у художньому музеї

У Дніпропетровському художньому музеї 23 грудня о 16.00. відбудеться відкриття виставки картин «У пошуках автора». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила адміністрація музею.

За інформацією адміністрації, під час реконструкції одного зі старих будинків у Дніпропетровську була знайдена майстерня невідомого художника, в якій і знаходилися експоновані полотна. Організатори виставки сподіваються, що ця експозиція допоможе встановити ім’я автора картин.

Довідка: Дніпропетровський художній музей (колишня Катеринославська картинна галерея) — один із самих старих в Україні. Відкриття Катеринославської картинної галереї весною 1914 року було приурочене пам’ятній даті — 100-річчю з дня народження Тараса Шевченка.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Дэн  (22.12.05 16:57): Так а сколько картин нашли-то? Может, три штуки. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте