Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За рік на Дніпропетровщині не було розпочато жодного серйозного інвестиційного проекту — Надія Дєєва

За рік, що минає, на Дніпропетровщині не було розпочато жодного серйозного інвестиційного проекту із залученням іноземних капіталовкладень. Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва заявила на засіданні колегії облдержадміністрації 22 грудня, розкритикувавши роботу Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації.

«Недостатня взаємодія і з провідними підприємствами зі створення нових проектів для нових робочих місць через залучення інвестицій. Підприємства наші не відчувають ніякої єдності… Немає спільних проектів за напрямками «Інновація», «Якість», «Технологія», «Енергозбереження», — заявила Надія Дєєва.

На її думку, недоліки в роботі Управління особливо яскраво виявила участь Дніпропетровщини в загальнонаціональній виставці «Барвиста Україна», що пройшла нещодавно в Києві, де області довелося поступитися званням регіону-лідера Харківщині, та в презентації області в Ганновері, де не було укладено жодного контракту з іноземними партнерами. Водночас Надія Дєєва відзначила низький рівень підготовки, яку здійснює Управління, до переговорів з представниками іноземних дипломатичних місій, що відбуваються в обласному центрі: «Дуже погано готуються матеріали на зустрічі з послами та іншими представниками. Ми говоримо про вчорашні якісь досягнення. Скоро Петриківка — це буде єдине досягнення в нас з усіх напрямків».

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», за останні три роки у рамках реалізації обласної Програми розвитку виставково-ярмаркової діяльності Дніпропетровщина провела сама та взяла участь у майже ста виставкових заходах, у тому числі — в шести презентаціях у країнах Європи та СНД. Таку інформацію на тому ж засіданні колегії Дніпропетровської облдержадміністрації 22 грудня оприлюднив начальник Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Юрій Завгородній, підбиваючи підсумки виконання Програми.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (24.12.05 00:29): Согласен с Гадзилой полностью! Ответить | С цитатой
Gadzilla  (23.12.05 21:58): Не, не будет инвесторов в Днепре, никто не верит ни бабе с косой, ни шилом бритому. Самое интересное что "бандиту Кучме" - инвесторы верили, а "честнейшей владе в мире" - нет. Посмотрим на этих "реприватизаторов" через год, когда они наэксперементируются и прийдётся им бюджет из собственных бабок формировать, иначе за ноги на майдане подвесят..... Ответить | С цитатой
Oleg  (23.12.05 14:27): Бредовая статья. Показуха со стороны нашего губернатора.
Недавно я был сотрудником управления, знал лично Завгороднего - отличный опытный руководитель, коллектив работает там с 8 и до 20-00 каждый день, иногда и по выходным, а деньги, которые они получают ниже прожиточного минимума!
Зарплату хоть и повышали, а фонд ЗП не повысли, люди работают на честном слове. При чем есть молодые специалисты с двумя высшими образования, со свободным владением несколькими иностранными языками. Как могут такие люди за зарплату уровня 100 долларов представлять государство? а они это делают очень даже на уровне!
Поработала бы сама Надия Деева за такие деньги столько и так, как работают эти энтузиасты, а потом бы критиковала. И это при официальной зарплате губернатора в несколько тысяч гривень (была статья кажется Еханурова в корреспонденте)
Ответить | С цитатой
Алекс  (23.12.05 13:57): Чи не реприватезировали. Отобрали всего только один завод у вора - и все. Ответить | С цитатой
...  (23.12.05 13:03): Побольше реприватизаций и их вообще небудет!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте