Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тамара Гверцителі очолить Фонд боротьби з онкологічними захворюваннями, який діятиме на Дніпропетровщині

Відома співачка Тамара Гверцителі очолить Фонд боротьби з онкологічними захворюваннями, який буде започатковано на Дніпропетровщині. Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва повідомила на засіданні колегії облдержадміністрації 22 грудня.

За словами Надії Дєєвої, незабаром у Дніпропетровській області буде створено кілька фондів, робота яких буде спрямована на розв’язання соціальних проблем: «Ми зараз працюємо над новим проектом обласної державної адміністрації спільно з обласною радою, працюємо над створенням декількох фондів у підтримку роботи з дітьми-сиротами, роботи з туберкульозу, СНІДу і онкології. Ми готуємо пропозиції щодо того, хто їх очолить. Ми шукаємо тих людей, яких знає весь світ».

Довідка: За даними Дніпропетровського обласного управління статистики, у 2004-ому році на Дніпропетровщині зафіксовано 12,2 тис. випадків захворюваності на злоякісні новоутворення, або 350 випадків на 100 тис. населення (у 1995-ому році було 311 на 100 тис.)
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте