Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Ленінському районі Дніпропетровська відкрився новий центр зайнятості

У Ленінському районі Дніпропетровська відкрився новий центр зайнятості, який об’єднав два районних центра — Ленінський та Красногвардійський. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

За інформацією прес-служби, Ленінський та Красногвардійський районні центри зайнятості не забезпечували належного рівня надання соціальних послуг своїм клієнтам, і ситуація на ринку праці двох районів свідчила про необхідність реконструкції приміщення центру.

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Сергєєв, який брав участь у відкритті закладу, відзначив, що новий центр зайнятості вирішить проблему безробіття в районах та розширить можливості надання соціальних послуг незайнятому населенню, роботодавцям та соціальним партнерам. Цьому сприятиме і застосування сучасних технологій в роботі, а саме Єдиної інформаційно-аналітичної системи служби зайнятості України. Вже зараз рівень працевлаштування зріс на 50%. Впродовж 2005 року з 5 тисяч осіб, які звернулися до центру, майже 3,5 тисячі знайшли роботу за допомогою фахівців служби зайнятості.

Нині йде мова про об’єднання ще двох районних центрів зайнятості: Бабушкінського та Жовтневого.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте