Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровщині триває розробка нового газового родовища — Східно-Виноградівського

На Дніпропетровщині триває розробка нового газового родовища — Східно-Виноградівського, що знаходиться на території Магдалинівського району. Про його перспективи, як повідомила прес-служба голови облдержадміністрації, на засіданні обласного штабу з координації роботи із забезпечення природним газом споживачів Дніпропетровщини розповів начальник Перещепинського нафтогазопромислу Олександр Кобеза.

За словами Олександра Кобези, буріння свердловини №1 Східно-Виноградівського родовища було розпочато у травні 2005 року, а в грудні того ж року завершено її випробовування. Наразі розширено зону пошуково-розвідувального буріння і розпочато монтаж бурового верстату для буріння свердловини №3.

Як зазначив Олександр Кобеза, завдяки напруженій праці газовиків та будівельників у найкоротший термін — один місяць — вирішено питання про облаштування та підключення до промислових комунікацій нової свердловини, що дозволить стабілізувати обсяги власного видобутку газу Державною компанією „Укргазвидобування” в Дніпропетровській області.

Підраховано, що запаси газу на цій ділянці складають близько 400 млн кубічних метрів, а після буріння свердловин №2 та №4 у східній частині Східно-Виноградівської структури, яке заплановане на 2006-2007 роки, вдасться видобувати додатково близько 800 млн кубічних метрів газу.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте