Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У тендері на право здійснення пасажирських перевезень на п’яти автобусних маршрутах беруть участь 12 перевізників

У тендері на право здійснення пасажирських перевезень на п’яти автобусних маршрутах загального користування, оголошеному у Дніпропетровську, беруть участь 12 підприємств-перевізників. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив директор Дніпропетровського комунального підприємства транспорту «Дніпроміськтранс» Григорій Кулабухов після завершення першого засідання тендерної комісії 12 січня.

За словами Григорія Кулабухова, сьогодні на засіданні комісія розкрила конверти із поданими на тендер документами. «Усі документи були прийняті до розгляду», — зазначив Григорій Кулабухов, додавши, що чергове засідання тендерної комісії має відбутися за два тижні.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», у Дніпропетровську оголошено тендер на право здійснення пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування: №8 (Житловий масив «Сокіл» — вул. Курчатова), № 69 (Вул. Героїв Сталінграда — пл. Дем’яна Бєдного), №122 (Житловий масив «Тополя-3» — пл. Островського), №145 (Вул. Іжевська — вул. Коцюбинського) та №177 (Житловий масив «Лівобережний-3» — житловий масив «Придніпровський»).

За умовами тендеру, на кожному з маршрутів кількість рухомого складу автобусів класів А і В (від 9 до 22 пасажирів та від 13 до 22 місць для сидіння) має бути не меншою від 8-10 одиниць.
Gorod.dp.ua на Facebook.


4dimka  (16.01.06 15:14): нет - главная проблема - это получасовые очереди на маршрутки!!! Ответить | С цитатой
Ездок  (15.01.06 21:40): Лучше бы навести порядок с правилами вождения на маршрутках,а то просто невозможно ездить рядом с ними,нет ни порядочности не уважения водительского (правда не у всех) есть порядочные но их очень мало.И это главная проблема. Ответить | С цитатой
Владимиру  (15.01.06 17:55): "Владимир (15.01.2006): А сделать маршуты больших автобусов которые следуют строго по графику - не проще ли?
"

Проще. Но ДЛЯ КОГО проще?
Ответить | С цитатой
Владимир  (15.01.06 08:37): А сделать маршуты больших автобусов которые следуют строго по графику - не проще ли?
Шинный - Проспект Правды, Аэропорт - ЖД Вокзал, Победа - Кр.Камень
Ответить | С цитатой
Артём  (13.01.06 17:23): Лучше бы Богданы заменили на что нибудь приличное, чем тендеры проводить, а то от этих уродцев тошнит уже!!!!! Ответить | С цитатой
Добрый фюрер  (13.01.06 13:53): Очередной "тендер" наших городских "благодетелей"! Когда уже эта банда нажрется!? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте