Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Промислові підприємства області скоротили споживання природного газу на 11%

З початку 2006 року промислові підприємства Дніпропетровської області скоротили споживання природного газу на 11% у порівнянні з минулим роком, причому обсяги виробництва не зазнали змін. Про це на прес-конференції в Головному управлінні промисловості і розвитку інфраструктури Дніпропетровської облдержадміністрації 13 січня повідомив начальник управління Володимир Соренков.

За словами Володимира Соренкова, скорочення споживання газу відбулося, в основному, за рахунок реалізації енергозберігаючих заходів, у першу чергу — організаційних.

«Сьогодні для області встановленні певні ліміти зі споживання природного газу. Цих лімітів ми дотримуємося, ліміти прийняті фактично на рівні фактичного споживання минулого року. Промислові підприємства скоротили споживання природного газу навіть у порівнянні з прийнятими лімітами», — зазначив начальник управління.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», ліміт добового газоспоживання, встановлений для Дніпропетровської області, складає 27,8 млн куб м, що на 10% менше фактичного середньодобового газоспоживання в грудні 2005 року. Як повідомила на прес-конференції 5 грудня голова облдержадміністрації Надія Дєєва, в області немає перебоїв із стабільним газозабезпеченням у рамках, визначених лімітом.

У той же час, за перший тиждень січня перебір лімітів газоспоживання на Дніпропетровщині становить більше 5 млн кубічних метрів. Економія газу промисловими підприємствами Дніпропетровщини за цей період становить 5,3 млн кубічних метрів, бюджетними організаціями — 0,24 млн кубічних метрів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте