Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
19:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Творча група завершила роботу над проектом Меморіалу пам’яті жертв голодомору та політичних репресій

Авторська група дніпродзержинських митців, яка у минулому році виграла конкурс на кращий проект Меморіалу жертвам голодомору та політичних репресій, оголошений Дніпропетровською обласною радою, завершила роботу над остаточним варіантом розробки пам/ятного знаку. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомив член творчої групи проекту, скульптор Гарнік Хачатрян. Документацію щойно передано на затвердження художньої ради управління головного архітектора Дніпропетровської державної обласної адміністрації.

„Основним елементом меморіального комплексу буде 7-метрова скульптура. Вертикаль є прадавнім знаком пам’яті, ритуалу, присвяти”. У роботі творчої групи брали участь член Спілки художників України Олександр Чегорка та архітектор інституту „Дніпродзержинськцивільпроект” Аріф Гаджикерієв.

Довідка: Меморіал буде встановлено на 9-му км Запорізького шосе, на місці, визначеному у 30-40 рр. як місце захоронення політрепресованих, засуджених до вищої міри покарання. Під будівництво меморіалу виділено ділянку площею 2,6 га. Конкурс на кращий проект меморіалу був оголошений рішенням Дніпропетровської обласної ради у 2003 році, участь у ньому взяли шість творчих груп, кращим за висновком журі визнаний проект дніпродзержинських митців.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Артём  (18.01.06 10:55): Занимаются самой настоящей ФИГНЁЙ!!! Глупое показалово... Ответить | С цитатой
*****  (17.01.06 15:55): Не думаю, что от избытка памятников у народа прибавится памяти. Нечего тратить бюджетные деньги и красоваться перед электоратом. Приведите в порядок то, что есть, а то уважения к уже существующим памятникам нет. Ответить | С цитатой
Победа-6  (17.01.06 12:18): как установят, подождём месяцок и снесём общими силами...
..если до этого буквы на металлолом не снесут.
лучше бы в севастопольском парке памятник подремонтировали, козлы
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте